Project omschrijving

Objectbeveiliging

Met de inzet van de beveiliger, bescherm je je eigendommen, bezoekers en eigen medewerkers door het toezicht houden uit te voeren.

Waar mensen ook wonen, werken of verblijven zijn risico’s. Dan kunt u denken aan zorginstellingen, kantoorpanden, winkelcentra. Wij begrijpen uiteraard dat u zekerheid wilt van een permanente en adequate beveiliging oplossing voor uw organisatie/instelling. U verwacht dan van A.S. Alerta Security dat wij situaties goed afhandelen en tegelijkertijd ook klantgericht en gastvriendelijk zijn.

Onze objectbeveiligers staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie of instelling. De beveiligers van A.S. Alerta Security weten reactief te acteren op het moment wanneer een onveilige situatie ontstaat. Wij werken op  professioneel niveau, zonder dat het uw klanten of gasten verhinderd. Daarnaast zijn wij op het gebied van beveiliging, ook breed inzetbaar. Zo kunnen wij ondersteunende taken uitvoeren. Voorbeelden daarvan zijn receptie-, post- en telefoonafhandeling.