Project omschrijving

Winkelsurveillance

Steeds meer bezoekers én personeel beschouwen soms winkel onveilig. Dit komt wel vaker voor bij bekende winkels of winkelketens. Voor dit soort problemen, is er zeker oplossing. Door winkelsurveillance in te zetten van A.S. Alerta Security creëert u snel een prettige, maar vooral veilige winkelomgeving.

De winkelsurveillance specialisten van A.S. Alerta Security staan niet alleen garant voor het voorkomen van derving, overlast, vernieling en winkeldiefstal. Wij zorgen ook voor de representativiteit van de winkel(keten). Onze ervaren winkelsurveillance specialisten staan voornamelijk bekend om gastheerschap, klantvriendelijkheid en het coachen van het huidige winkelpersoneel. A.S. Alerta Security zet altijd winkel surveillanten die gediplomeerd en ook representatief, behulpzaam zijn.

Onze winkelsurveillanten brengen uw personeel op de hoogte van de preventie mogelijkheden. Uw personeel kan zo ook signalen en kenmerken herkennen van mogelijke winkeldiefstallen en andere vormen van derving. Zo ontstaat er een actieve houding en samenwerking die bijdraagt aan een goede omzet voor uw winkel.